Ezt a felkészítő anyagot azért hoztuk létre, hogy az online tananyaggal támogatást nyújtsunk a Külföldi Nyelvtanulási Programban való részvétel minél sikeresebb megvalósításához. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk az érintettek számára a célország kiválasztásában, bővítsük ismereteiket a fogadó országról, az utazásról, különböző információk megosztásával fejlesszük az utazáshoz szükséges kompetenciáikat, és ezáltal is tovább növeljük az érdeklődésüket.

A kurzus elvégzése nélkülözhetetlen a sikeres és eredményes külföldi nyelvtanuláshoz!

Az online tananyagot otthonról, az iskolából, rugalmas időbeosztással el lehet végezni. A moduláris felépítés lehetővé teszi mindenki számára a tartalom könnyű áttekintését, lehetőséget add arra, hogy visszatérhessenek egy-egy tananyagra, és a fontos tartalmak kiválasztásának a lehetőségét is biztosítja.

Javasoljuk, hogy amennyiben csoportos nyelviskola képzés mellett döntenek, akkor a választott nyelvnek megfelelő kurzust a diákok a tanáraik segítségével végezzék el.

Kérjük, hogy a tanárok a diákokkal történő online tananyag megtekintését megelőzően a tanároknak szólót -kísérőtanári online felkészítő tananyag- tekintsék meg és csak azt követően kezdjék meg a diákokkal a felkészülést!

A felkészítő tananyagokat az alábbi linkeken találja:

Kísérőtanári online felkészítő tananyag
Angol nyelvű tanulói online felkészítő tananyag
Francia nyelvű tanulói online felkészítő tananyag
Német nyelvű tanulói online felkészítő tananyag